Bekijk onze folder
Corim dental digibrochure
met talloze aanbiedingen

Apotheek Alphega de Betuwe en Corim Dental verlengen samenwerking


Op vrijdag 18 januari hebben Apotheek Alphega de Betuwe en Corim Dental, een leverancier van tandheelkundige verbruiksmaterialen, een vernieuwde samenwerking getekend. De samenwerking zorgt ervoor dat tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten apotheekproducten snel via Corim Dental kunnen bestellen conform de geneesmiddelenwet. Op het kantoor van Corim Dental in Geldermalsen werd de samenwerking officieel vastgelegd.


Apotheek Alphega de Betuwe


Apotheek de Betuwe is gevestigd op drie locaties in de gemeente West Betuwe. Vanuit deze locaties levert zij genees- en hulpmiddelen zowel rechtstreeks aan particulieren als ook steeds meer aan zakelijke klanten. Zo levert Instellingsapotheek De Betuwe medicatie in speciale medicijnrollen aan honderden cliënten in tehuizen, kunnen klanten door de samenwerking met de STMR en de VEGRO krukken, rolstoelen e.d. huren bij de apotheek in De Pluk en werkt de apotheek actief samen met andere zorgverleners om bepaalde diensten aan te kunnen bieden, zoals een prikpost of het aanmeten van steunkousen. Dankzij de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst met Corim Dental blijft Apotheek de Betuwe ook voor tandartsen en mondhygiënisten de vertrouwde leverancier van apotheekproducten.


Corim Dental


Corim Dental is al meer dan 40 jaar een leverancier van tandheelkundige verbruiksmaterialen en levert aan tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten door het hele land. Met ruim 15.000 artikelen in het assortiment, waaronder alle bekende A-merken is Corim Dental een toonaangevende leverancier.


De vernieuwde samenwerking tussen Alphega de Betuwe en Corim Dental ontzorgt op deze manier de tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten.


Wilfred van Est - Corim Dental & Remco Kaijen - Apotheek AlphegaSluit venster

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer afmelden.