Bekijk onze folder
Corim dental digibrochure
met talloze aanbiedingen

Introductie LegacyENDO


LegacyENDO staat voor hoge KWALITEIT en betaalbare producten

De motor achter LegacyENDO is D&S Dental een Amerikaanse producent van endodontische vijlen met meer dan 30 jaar ervaring. D&S Dental staat voor Derek Heath en Steve Treadway. Derek Heath is de voormalig eigenaar van Quality Dental Products. Tevens de bedenker van diverse patenten van Nikkel Titanium instrumenten, o.a. van de wereldberoemde multi getaperde vijlen. Quality Dental Products is in 1995 samengegaan met Tulsa Dental Products. Dit bedrijf is uiteindelijk overgenomen in 1996 door Dentsply International. D&S Dental maakt ook vijlen voor gerenommeerde merken op de dentale markt. 

Introductie LegacyENDO

LegacyENDO is ontstaan uit een denktank die grote vraagtekens zet bij de rol van “BIG ENDO”. Hoe vaak hebben we niet gedwongen moeten kiezen voor bijvoorbeeld een nieuw vijlsysteem. Het tempo waarmee nieuwe vijlsystemen op de markt komen is voor de eindgebruiker niet meer bij te houden, hebben we het hier dan over “slimme” marketing of zijn dit daadwerkelijk aantoonbaar betere systemen. Per nieuw vijlsysteem worden ze in ieder geval niet goedkoper.

“Create your own Legacy!”

Hoge kwaliteit en betaalbare producten

De missie van LegacyEndo is het leveren van hoogkwalitative en endodontische producten en oplossingen voor de dagelijkse praktijk, tegen aanzienlijk lagere kosten en daarmee in het voordeel van de behandelaar en uiteindelijk de patiënt.

 

 Klik op deze Link om LegacyEndo MT (Multi Taper) te bestellen

Klik op deze link om LegacyEndo CM (Multi Taper Controlled Memory) te bestellen  

 

 

 Sluit venster

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Schrijf u dan nu in voor onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op elk moment weer afmelden.